Ojtgybkdsskpzhquscos

Spletna akademija Recept za Uspeh

Od kaosa do prvih uspehov v treh mesecih.

V 3 mesečni AKADEMIJI RECEPT ZA USPEH spoznaš in osvojiš pet modulov ali kot jih jaz ljubeče imenujem 5 TOP SESTAVIN RECEPTA ZA USPEH.


1. MODUL – ŽELJA, kjer

 • Spoznaš kaj je uspeh
 • Se naučiš prepoznavati razliko med željo in potrebo
 • Raziščeš ali res poznaš svoje želje (če jih še ne – obljubim, da jih boš 😉)
 • Utrdiš vrednote, poslanstvo in vizijo, ki so temelj vsakega uspešnega podjetja
 • Izgradiš matriko svojega idealnega dne

2. MODUL – JASNOST

 • Ugotoviš kje si in kje želiš biti
 • Analiziraš trenutno stanje s pomočjo orodij (ni niti pol tako zapleteno, kot se sliši)
 • Izdelaš akcijski vision board, ki ti pomaga narediti prve konkretne korake k realizaciji želja
 • Izdelaš svoj prvi pravi načrt korakov do uspeha
 • Spoznaš in osvojiš »hendlanje« s štirimi klobuki podjetništva (ne skrbi – to niso klobuki, ki bi jih morala nositi v javnosti, pa ti vendar pomagajo, da se bolje spoznaš in narediš še nekaj gotovih korakov k uspehu)

3. MODUL – OSREDOTOČENJE

 • Trening fokusa
 • Načrtovanje
 • Organizacija dneva
 • Z lahkoto urejena dokumentacija podjetja (ja tudi papirje bomo rihtali in veš kako ti bo všeč, ko bodo urejeni)
 • Urejene finance (ja tudi to je mogoče)
 • Ta modul ti ponudi tudi odgovor na večno vprašanje: »Kako naj postavim ceno svoje storitve ali izdelka?«

4. MODUL - ZAUPANJE

 • Strahovi – ne bomo jih ustvarjali, ampak spreobračali v zveste pomočnike
 • Zaviralci, prepričanja – spoznala boš kaj so zaviralci in katera prepičanja ti preprečujejo:
 • da ne dokončaš projekta,
 • izpelješ ideje, ki veš, da bi lahko spremenila vse,
 • se izpostaviš in pokažes svoje sposobnosti, znanje, veščine, ki ti prinesejo večjo vidnost in prepoznavnost,… in se naučila kako jih spremeniti v svoje največje zaveznike.)
 • Samozavest
 • Sugestija, avtosugestija

5. MODUL - LJUBEZEN

 • Čas zate – ja prav si prebrala. Znotraj petega modula te popeljem skozi svoje najbolj svete ritualčki, recepte, jogo,.. – in ne skrbi, do te točke boš že mojstrica organizacije časa. Čas zate bo »must have« del dneva, ki si ga boš posvetila brez slabe vesti in obsojanja)
 • Sproščanje (spoznala boš tehnike, ki te v trenutkih, ko se »zgodi življenje« in te potegne v dramo in stres, v trenutku postavijo nazaj na pravo pot )
 • Meditacija – spoznala boš kaj je, kje začeti in kako jo uporabljati, da poleg zunanje svobode in reda (za kar bodo odgovorni prvi štirje moduli), to občutiš tudi vedno in povsod, v svoji notranjosti.

Učna potPogosto zastavljena vprašanja


Imaš vprašanja glede akademije?
Morda pa najdeš ravno odgovor na tvoje vprašanje spodaj: 👇👇👇 ✔Spletna akademija RECEPT ZA USPEH je trimesečna akademija. Dogajalo se bo na platformi, tako, da bo vse on-line. ✔Vsak teden boste dobili eno lekcijo. Nekateri moduli so zaradi zahtevnosti razdeljeni na več lekcij. ✔Dvakrat mesečno se bomo dobili on-line v živo na skupinskem coachingu. Tema bodo tekoče lekcije. Skupaj se bomo spogledovali s strahovi, izzivi, kar ne bo jasno,... Enkrat bo v dopoldanskem času, enkrat v popoldanskem. Srečanja se pa bodo snemala in posnetki bodo shranjeni na akademiji. Kaj bomo delali na akademiji najdeš na spodnji povezavi, pa si si prebrala že zgoraj, kaj ne? 😉 💖Vsekakor pa bom povedala vse moje dobre in slabe izkušnje. Moje napake in moje podvige. Moje prve korake ter z vami bom delila vse moje strahove. 💖Ker res verjamem, da lahko mnogim pomagam s tem, ko delim svoje lastne izkušnje. 💖Ker delam s podjetniki že več kot 25 let, in sem četrt stoletja delala v računovodstvu, bom delila z vami tudi pomembne informacije iz tega področja. Seveda NE BOM pa svetovala iz področja davkov. To je drugo področje. Tako da, draga moja, vedno v življenju boš morala sprejemati od-ločitve. Take in drugačen. Vselej pa se boš morala od nečesa ločiti, da boš lahko naredila prostor za nekaj novega. Tudi z vpisom v akademijo je tako. Ločila se boš od strahov, dilem, kaosa, večnega hitenja, drame,... Ne bom ti jaz rešila življenja s tem. Lahko pa ti pomagam, da si ga ustvariš sanjskega. Ker verjamem vate. Da zmoreš. Da si upaš. In vem, da je pravi čas ravno zdaj. Da zasiješ v vsej svoji luči. KER TI SI ZVEZDA.

Izvajalec


TATJANA BRUMAT
TATJANA BRUMAT

Trenutno lahko rečem, da živim svoje sanje.

In to čisto zares. Imam vse, kar sem si v življenju želela.
Ni pa bilo vedno tako. Na žalost sem tudi jaz parkrat pošteno telebnila, tako na podjetniški kot na osebni poti. Vendar sem se pobrala.

Prvi veliki padec je bil leta 2013, ko sva se z možem po 23. letih zakona razšla. Ne, ne bom ti tukaj govorila o tem.
Je pa to bila ena velika prelomnica v mojem življenju, ki mi je pomagala, da sem začela gledati na življenje malo (ali pa precej :)) na drugačen način. Tudi na podjetništvo sem začela gledati iz drugega zornega kota in seveda tudi na moje lastno podjetje. Imela sem računovodski servis, uspešen in utečen. Stranke so v bistvu kar same trkale na vrata. Za oglaševanje nisem kaj veliko več dajala. Moj glavni prodajni kanal so bila priporočila.

Vendar sem začenjala čutiti, da to ni več ravno tisto ta pravo. Da lahko dam veliko, veliko več. Spoznala, da je naša notranja igra uspeha za naš uspeh veliko bolj pomembna kot zunanja oz., da jo je veliko več. Spoznala, da se uspeh ne meri samo po količini denarja na bančnem računu, temveč tudi po drobnih stvareh, ki ti razveselijo srce in pobožajo dušo. Spoznala tudi to, da tudi k količini denarja na našem bančnem računu vpliva naša miselnost, ki jo imamo do denarja. Spoznala, da je vse energija, tudi denar in tudi posel.

Drugi taki veliki prelomni trenutek pa je bil, ne tako strašno dolgo tega. Decembra 2016. Ko sem si za 50. rojstni dan, podarila nekaj posebnega. Podarila sem si, ja lahko rečem, svobodo.

Ker sem se odločila, da bom svoj utečen in uspešen posel zaprla in pričela na novo. Pričela z novim poslom. Pričela z načinom poslovanja, ki ga doslej nisem poznala. Pričela s poslom, ki mi omogoča, da sem v skladu z mojimi najvišjimi vrednotami, ki so svoboda, srčnost in sproščenost (lahkotnost). Poslom, ki mi omogoča obilo kreativnosti, ki je moja točka moči. Poslom, ki mi omogoča, da res lahko pomagam tam, kjer imam največji potencial.

Podjetnikom in podjetnicam, ki so odločeni narediti tisti odločilni korak v njihovem življenju in stopiti na novo pot. Pot njihovega poslanstva.

Moje sanje pa postajajo vedno večje. In jaz jim sledim, čeprav ni vedno lahko. Tudi ni lahko na novo začeti, je pa zanimivo.