9mqxhizzsvcwnbqevak7

Elevator pitch

Se znaš predstaviti, kratko in jedrnato?

Si tudi ti vedno beliš glavo s tem, kako naj se predstaviš v eni minuti?

Nisi edina. Tudi sama sem imela težave pri tem. Še vedno bi se dalo mojo predstavitev izboljšati, je pa taka, ki pritegne.

V tem videu ti pokažem kratko in učinkovito predstavitev na malo drugačen način.


Učna pot


  Elevator pitch
Na voljo čez dni
dni potem, ko se vpišeš

Pogosto zastavljena vprašanja


Kako do programa?
Dostop do programa imajo vsi, ki so se udeležili delavnice Elevator pitch. Dostop do tega programa pa imajo tudi vsi člani Srčne akademije.
Ali je dostop časovno omejen?
Dostop do programa je za udeležence delavnice neomejen. Za člane akademije pa toliko časa, kot ste član spletne akademije.
Kako do članstva v Srčni akademiji?
Člani Srčne akademije imajo dostop do VSEH učilnic na tem učnem portalu. Do članstva prideš zelo enostavno. Mi pišeš na [email protected] in se dogovoriva za klic, kjer ti vse lepo razložim. 😍

Izvajalec


TATJANA BRUMAT
TATJANA BRUMAT

Trenutno lahko rečem, da živim svoje sanje.

In to čisto zares. Imam vse, kar sem si v življenju želela.
Ni pa bilo vedno tako. Na žalost sem tudi jaz parkrat pošteno telebnila, tako na podjetniški kot na osebni poti. Vendar sem se pobrala.

Prvi veliki padec je bil leta 2013, ko sva se z možem po 23. letih zakona razšla. Ne, ne bom ti tukaj govorila o tem.
Je pa to bila ena velika prelomnica v mojem življenju, ki mi je pomagala, da sem začela gledati na življenje malo (ali pa precej :)) na drugačen način. Tudi na podjetništvo sem začela gledati iz drugega zornega kota in seveda tudi na moje lastno podjetje. Imela sem računovodski servis, uspešen in utečen. Stranke so v bistvu kar same trkale na vrata. Za oglaševanje nisem kaj veliko več dajala. Moj glavni prodajni kanal so bila priporočila.

Vendar sem začenjala čutiti, da to ni več ravno tisto ta pravo. Da lahko dam veliko, veliko več. Spoznala, da je naša notranja igra uspeha za naš uspeh veliko bolj pomembna kot zunanja oz., da jo je veliko več. Spoznala, da se uspeh ne meri samo po količini denarja na bančnem računu, temveč tudi po drobnih stvareh, ki ti razveselijo srce in pobožajo dušo. Spoznala tudi to, da tudi k količini denarja na našem bančnem računu vpliva naša miselnost, ki jo imamo do denarja. Spoznala, da je vse energija, tudi denar in tudi posel.

Drugi taki veliki prelomni trenutek pa je bil, ne tako strašno dolgo tega. Decembra 2016. Ko sem si za 50. rojstni dan, podarila nekaj posebnega. Podarila sem si, ja lahko rečem, svobodo.

Ker sem se odločila, da bom svoj utečen in uspešen posel zaprla in pričela na novo. Pričela z novim poslom. Pričela z načinom poslovanja, ki ga doslej nisem poznala. Pričela s poslom, ki mi omogoča, da sem v skladu z mojimi najvišjimi vrednotami, ki so svoboda, srčnost in sproščenost (lahkotnost). Poslom, ki mi omogoča obilo kreativnosti, ki je moja točka moči. Poslom, ki mi omogoča, da res lahko pomagam tam, kjer imam največji potencial.

Podjetnikom in podjetnicam, ki so odločeni narediti tisti odločilni korak v njihovem življenju in stopiti na novo pot. Pot njihovega poslanstva.

Moje sanje pa postajajo vedno večje. In jaz jim sledim, čeprav ni vedno lahko. Tudi ni lahko na novo začeti, je pa zanimivo.


Ta program ni na voljo za vpis